OD CILJEVA DO REZULTATA

JEDNODNEVNI SEMINAR

Da li radite ono što drugi misle da treba da radite?

Niste baš potpuno sigurni šta želite u ovom trenutku, ali imate neku maglovitu ideju šta bi trebalo i šta bi moglo da se desi.
Svi vam kažu šta treba da se uradi, a i dalje ne znate tačno kad, kako i zbog čega,

Zamislite da tačno znate koji od koraka treba prvo da preduzmete

Vidite na kom delu puta se trenutno nalazite i jasno možete da sagledate sve što treba da se dogodi u vašoj budućnosti. Imate potpun pregled koraka i znate šta je sledeća stvar koju treba da uradite kako biste kreirali konkretne, opipljive rezultate. 

Da li želite da dobijete pomoć od nekog ko je već prošao tim putem?

Mnogo je lakše donositi odluke kada nam nedoumice otkloni neko ko je već prošao kroz ono što mi prolazimo i ostvario rezultate koje mi želimo da ostvarimo.

Uz Nevino vođstvo ćete naučiti kako da kroz jasnu strukturu prvo definišete a onda i kreirate opipljive rezultate u svom životu. Seminar se sastoji od tri odvojene celine, sa korak po korak uputstvima.

Lična odgovornost

U uvodu u seminar ćemo razgovarati o tome koja je moć potpunog preuzimanja odgovornosti za sopstveni život i kako to može potpuno da promeni naš pristup svakodnevici.

Životna svrha

Kroz u praksi dokazane modele moći ćete da odredite u kojoj se životnoj fazi nalazite i odredite na koje prioritete treba da usmerite pažnju da biste uštedili energiju i vreme.

Definisanje rezultata

U poslednjoj celini u seminaru ćete prema zaključcima iz prethodne celine definisati zajedno sa Nevom rezultate koje ste spremni da kreirate i primite u svoj život u ovom trenutku.

Ako vam ovo izgleda zanimljivo, ostavite nam svoje podatke ispod i prijavite se na listu zainteresovanih. Nakon prijave ćemo vas obavestiti o datumu održavanja sledećeg seminara i ostalim detaljima.

Šta kažu naši polaznici

Svim srcem bih preporučila treninge jer su kao ogledalo koje je svima potrebno da bi sagledali sebe sa svih strana.

Postala sam svesnija koraka u životu koje preduzimam, pojasnile su mi se i konkretizovale akcije koje je potrebno da preduzmem i dodatno osvestilo pitanje odgovornosti.

Najvredniji uvid mi je preuzimanje odgovornosti prema sebi i bliskim ljudima u našim životima, kao i odgovornosti prema akcijama koje preduzimamo, odnosno ne preduzimamo. Metodologija je sjajna! Nevina oštroumnost, britkost jezika i fokusiranje na ono što je tema su fenomenalni, kao i način na koji pojašnjava i vraća radost u život.
Jelena Kiš​
M.A. International Law and Australian Immigration Law Specialist, Visa4Australia
Imao sam tu čast da budem na Nevinim treninzima. Jako sam zadovoljan ne samo njima, već i ličnim koučing-sesijama i tehnikama koje pruža. Evo zašto: Potpuno su drugačije i suštinski efektnije od svih ostalih sa kojima sam imao prilike da se sretnem i pohađam.

Samu tehnologiju Manifestinga koju Neva sprovodi bih opisao kao sponu koja povezuje formalno obrazovanje, životna iskustva i talenat (koji ima svako od nas) sa našim željama, potrebama, svrhom i suštinom.

Preporučujem je svima, a pre svega mladima koji imaju nametnute kočnice, blokade i botleneck u procesu ličnog i profesionalnog razvoja na putu do cilja i samoostvarenja.
Sava Savić
Diplomirani inženjer elektrotehnike, pomoćnik ministra za informaciono društvo, Ministarstvo telekomunikacija
Manifesting za mene nije način razmišljanja, već način življenja. Nakon poslovnog i personalnog koučinga kod Neve, došla sam do stadijuma gde i drugi ljudi manifestuju moje vizije zajedno sa mnom. Kada toliko živiš ono što pričaš ta energija se oseti i povuče ostale da ti pomognu na ostvarenju tvojih ciljeva.
A ta sinergija energije uvek dovodi do dobrih rezultata u kojima svi dobijaju. Preispitivanje sebe i svojih ciljeva i pravilno formulisanje istih bilo mi je najkorisnije. Svoja negativna uverenja pretvorila sam u pozitivna. Svakako bih preporučila trening svima kako bi se oslobodili negativnih ubeđenja i počeli da žive život koji žele. Neva je pozitivna osoba koja čvrsto stoji na zemlji, a istovremeno živi svoje snove pomažući i motivišući druge da učine isto.
Jovana Miljanović
Marketinški konsultant, www.jovanamiljanovic.com

Često postavljana pitanja

Seminar traje 5 sati.

Uz trening dobijate i radni materijal i audio tehniku, koji će vam pomoći da i nakon seminara ostanete na pravom putu kreiranja rezultata.

Cena je 50 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.

Iako niko ne vidi budućnost, ono što možemo da garantujemo jeste da su alati koje ćete iskusiti na seminaru pomogli mnogim ljudima da kreiraju konkretne rezultate u svom životu i da ćete i vi kreirati podjednako velike stvari ako ih redovno primenjujete.
Ipak, mi ne možemo da vas nateramo da ih koristite, pa zato nudimo sledeću mogućnost:

Svaki učesnik ima pravo da traži potpun povraćaj novca na kraju seminara.

Iako potpuno stojimo iza kvaliteta i efektivnosti programa, ne želimo da vršimo pritisak ni na koga ko misli da nije dobio ništa korisno.

To je otprilike to!

Ako hoćete da se prijavite na listu zainteresovanih za trening, ostavite nam svoje podatke ispod, i poslaćemo vam sve neophodne dodatne informacije.

Požurite!

Broj mesta na svakom treningu je ograničen, pa se prijavite što pre jer se mesta brzo popune.