O meni

Moja misija je jednostavna

Ja pomažem ljudima da postanu uspešniji.
Po svojoj meri.

Osnažujem vas da ispunite svoj potencijal kako bismo svi zajedno učinili ovaj svet boljim mestom. Treninzima, mentoringom i koučingom pokrećem vas i pokazujem vam kako da ostvarite svoj maksimum.

Ja govorim ono što živim. Metodologija i alati kojima sam kreirala sopstveni život jesu metodologija i alati koje vam nudim. Pričam samo o onome što znam i što sam isprobala. Ne učim vas šta treba da radite, već kako da dođete do onoga što ste zaista spremni da imate u svom životu.

Moji treninzi su interaktivni, praktični, jasni i konkretni. Nivo zadržavanja znanja je vrlo visok zbog prirode tehnika koje koristim i energije koju investiram u vas i vaš uspeh. Znanja i veštine koje budete usvojili koristićete celog života za kreiranje uspeha svake vrste i na svim nivoima.

Zbog čega radim to što radim?

Da bih promenila status quo i podržala transformaciju. Da bih svima vama koji ste spremni da preuzmete odgovornost za svoj život pokazala kako da ostvarite svoj potencijal i učinite svoj život i svoje okruženje lepšim i boljim.

Takođe, tu sam i da bih menadžerima koji su spremni da shvate kako je industrijska era prošla pomogla da postanu lideri i pomognu zaposlenima da ostvare svoj potencijal, zahvaljujući čemu će i njihove kompanije napredovati.

Mnogi sjajni ljudi su zaboravili svoje snove i žive po nekom tuđem planu koji im je nametnulo okruženje, mediji, porodica, prijatelji… Negde na putu od detinjstva do zrelosti prihvatili su da treba da budu „realni“, da znaju šta je moguće a šta ne, da treba da prihvate opštevažeće kriterijume uspeha, često zasnovane na materijalnim vrednostima, socijalnom statusu, (prividnoj) sigurnosti, svemu onome što okruženje smatra važnim.

Zaboravljaju da se zapitaju koja su njihova merila vrednosti i šta za njih lično znači biti srećan, uspešan i zadovoljan. Prihvatili su da se ne može imati sve, da su njihove želje i talenti manje bitni.

I tako su se, uvereni da nemaju izbora, pomirili sa tom stvarnošću u kojoj se nalaze. Zaglavljeni u poslovima koji možda i donose novac i napredak u karijeri, ali ne donose ispunjenost, okruženi ljudima kojima već odavno nemaju šta da pruže, kao ni oni njima.

Neki su u međuvremenu dostigli virtuoznost u nalaženju opravdanja za ono što im se događa u životu kojim nisu zadovoljni. Postali su uvereni da ništa ne mogu da učine i da je u Srbiji tako kako jeste.

Oni drugi su od silnog nezadovoljstva počeli da kritikuju sve i svakoga, da sažaljevaju sebe, da se žale na vreme, državu, roditelje, šefove, partnere… Dozvolili su da drugi vladaju njima i zaboravili ono što su nekada želeli. Prestali su čak i da se raduju. Postali su pravi energetski vampiri, proždirući i svoju i tuđu energiju. 

Zanemaruju svoj potencijal i zaboravljaju da svi mi imamo neku svoju svrhu i smisao postojanja koje samo treba prepoznati i krenuti ka njenom ostvarenju. Srećom, ima i onih koji ne odustaju i nastavljaju da se bore za sebe i svoj život, traže i nalaze načine koji će im pomoći da dostignu svoj maksimum.

Ako trenutno nemate para, ali imate vremena, pogledajte besplatne resurse koje sam spremila.

Ako ste spremni da vam pomognem da dođete do rezultata koje zaslužujete, pogledajte treninge i proizvode koje nudim.